المقادير: كيلو لحمة بتلو 2 ثمرة بصلة مقطعة جوانح 2 فص ثوم مفروم 3 ثمرة طماطم 2 ملعقة كبيرة عصير طماطم معلقه كسبرة ناشفة معلقه بابريكا 2 ملعقة كاري مقدار نعناع اخضر مفروم او ناشف مقدار زيت زيتون مقدار ملح وفلفل اسود
التحضير: نضع شوية زيت في حلة ونضعها علي النار
نضع البصل ونقلبه شوية لحد ميذبل بس ميحمرش ثم نضع الثوم ويقلب
نضع اللحمة وتشوح شوية ثم نضع الطماطم المقطعة ونشوحها شوية
ثم نضع عصير الطماطم ويقلب جيدا ثم نضع الملح والفلفل والكاري والكسبرة الناشفة والبابريكا
الطبخ: والنعناع
ويقلب مع بعض جيدا ثم نضع نصف كوب ماء ويترك ليغلي من 5 الي 10 دقائق
بعد ذلك ناتي بصنية او طاجن ويقلب الخليط فيه
ندخله الفرن لتكمل سواها
الخطوة الاخيرة: هل اعجبتك الوصفة؟ اذن اضغطي الزر التالي:
الموضوع كاملا: لو عايزة تشوفي الموضوع ده بالكامل و بالصور و بمشاركات العضوات اضغطي هنا:
طريقة عمل طاجن لحمة في منتدى فتكات
نبذة عن الموضوع: طريقة عمل طاجن لحمة من قسم اطباق رئيسية في موقع فتكات بواسطة العضوة مملكة الغرام، اشهى الوصفات واطيب الاكلات مع موقع فتكات! 4.5 من 5 بتقييم 5 عضوة